Keresés...
2014. augusztus 31., vasárnap

A Chemtrail infuenza

A képhez tartozó cikkből idézve:

„Nem hisz a chemtrailban? Semmi gond. Önnel együtt a lakosság jelentős részének sincs fogalma arról, hogy létezik, ezért ők úgy döntöttek, figyelmen kívül hagyják. Egyszerűbb, mint felnézni az égre.

Sokan vannak akik hisznek a mennyben, a pokolban, vagy hasonlókban, holott nincs róluk fotó, senki nem számolt be személyes élményéről ezekkel kapcsolatban...

Viszont a chemtrailról elsöprő mennyiségű dokumentumfilm, fotó és egymástól független tanulmány, beszámoló készült. Ha ön ezeket kigúnyolja és semmisnek tekinti csak az Ön által tanultak alapján, a mérgezés, fertőzés folytatódik, hiszen a lakosság nem követeli ennek megfékezését saját hiedelmei miatt.”

Térjünk vissza az eredeti cikkhez:

Chemtrail influenza már van?

Beteg vagy, bedugult az orrod, a tested fáj, izzadsz, köhögsz, tüsszögsz és még arra sincs elég energiád, hogy felkelj az ágyból.

Bár a tünetek arra utalnak, ez nem influenza. Dr. Len Horowitz szerint ez összeesküvés. Az ő teóriája nem összeesküvés elméletre alapszik, hanem magára az összeesküvés tényére.

Az elmúlt 10 évben, Horowitz Amerika egyik leginkább vitatott orvosi tekintélyévé vált. A 48 éves egyetemet végzett egészségügyi kutató állítja, hogy az Egyesült Államok kormánya lepaktált az gyógyszeripari nagyvállalatokkal annak érdekében, hogy a népesség nagy részét megbetegítsék.

A vezető média tudósításai szerint a kórházak sürgősségi osztályai tele vannak olyan páciensekkel, akik valamiféle bizarr felső légúti fertőzéssel kerültek be, de a tünetek nem tűnnek igazán vírusnak. A tudósítások szerint ez a különös “influenza” nem reagál az influenza ellenes védőanyagokra sem.

„Ez teljes mértékben abszurd és semmi értelme sincs!” mondja Dr. Leonard Horowitz. „Az az igazság, hogy már 1998 vége és 1999 eleje óta megfigyeltük ezt a fajta járványt. Azok, akik ezt a bizarr betegséget elkapták jellemzően száraz köhögéstől szenvedtek, mely nem utal semmilyen normális vírusos vagy bakteriális fertőzésre. Ha a betegséget valóban vírus vagy baktérium okozta volna, akkor láz is fellépett volna, de ez nem történt meg. Továbbá, a betegség lefolyása több hétig, akár hónapokig is tartott. A tünetek között jelen volt még homloküregi nyomás, köhögés, gyengeség, és általános rossz közérzet, az emberek egyszerűen cudarul érezték magukat.

A Fegyveres Erők Patológiai Kutatási Intézménye szabadalmaztatott egy micoplazmát, amely szerintük a járványt okozta. A patent (szabadalmazási) riport megtekinthető a „Healing Codes for the Biblical Apocalypse” című könyvben.


A micoplasma nem igazán sorolható a gombafajták közé,nem vírus, és nem is mondható baktériumnak. Nincs sejtfala sem. A micoplasma a sejtmag belsejében mélyen helyezkedik el, ezáltal akadályozva meg, hogy mérni lehessen az ellene fellépő immunreakciót. Ez egy ember által alkotott biológiai fegyver. A már említett patent riportból világosan kiderül, hogyan okoz ez felső légúti fertőzést, amely gyakorlatilag megegyezik a most is tapasztalt tünetekkel.”

A chemtrail elpusztítja az emberi immunrendszert

„Hiszem, hogy a chemtraileken keresztül történik a lakosság vegyszeres mérgezése, mely kisebb-nagyobb mértékben elnyomja az általános immun erőnket, attól függően, hogy milyen mértékű és intenzitású a kibocsátott méreganyag. A gyenge és rosszul működő immunrendszer következtében az emberek fogékonnyá válnak bizonyos fertőzésekre, mint pl. a micoplasma és más lehetséges fertőzésekre.” állítja Dr. Horowitz.

„Akkor kezdtem először komolyabban foglalkozni a chemtrailekkel, amikor az észak idahoi otthonom felett is tapasztaltam a jelenséget. Lefotóztam a csíkokat és kapcsolatba léptem az állami Környezetvédelmi Hivatallal. Nekik fogalmuk sem volt a jelenséggel kapcsolatban, és átirányítottak a Légierőhöz. Ezután az egészségügyi és mérgezési ügyekkel foglalkozó központhoz irányítottak. Körülbelül egy hét múlva kaptam egy levelet a központ egy magas beosztású vegyészétől melyben belátták, hogy valóban kimutatható volt bizonyos mennyiségű etilén dibromide az üzemanyagban. Az etilén dibromide egy közismerten rákkeltő anyag, melyet éppen ezért kivontak az ólommentes üzemanyagból.

Most hirtelen mégis megjelent a magasan közlekedő hadirepülőgépek üzemanyagában.”

A repülőgép üzemanyagból kibocsátott etilén dibromide károsítja az immunrendszert és csökkenti is annak munkáját az emberi testben. Ráadásul jelen van a micoplasma vagy gombás fertőzés ami felső légúti betegségeket okoz, ezek hatására másodrendű bakteriális fertőzés is kialakul. A megoldás általában az antibiotikumok bevetése, mely vegyi szennyezést vált ki a testben és savas kémhatást eredményez. Ennek látható jeleként kiütések jelentkeznek a bőrön, nem látható jele pedig a máj teljes mérgezése. A Bahamákon, Bermudán, Torontóban, és British Columbiában dolgozó kollégáim is hasonló bizarr jelenségekről számolnak be. A szomorú eredmény az, hogy az emberek szervezetében teljesen felborul a rend és egyensúly, nem beszélve arról, hogy ezek a betegek kettő, három vagy akár négy különböző mikrobiotikus anyaggal is fertőzve lettek. A beteg gyakorlatilag krónikus betegségben szenved.

A fekete tárca

„Az 1975-ös Frank Church Kongresszusi meghallgatáson elhangzott olyan cégek névsora, amely a CIA-vel közösen biológiai fegyverkezésben részt vett- mint Litton Bionetics és az Army Corp of Engineers, akik a fejlesztésben és kivitelezésben tevékenykedtek. Ez természetesen titkos (fekete) keretek között történik, és a kongresszus tagjai soha nincsenek igazán tájékoztatva arról, hogy a pénzek hol is lesznek valójában felhasználva. Ez a fekete költségvetés.” mondja Horowitz

„Természetesen a mai világban, ahol a biológiai fegyverek teljes arzenálja áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy likvidáljuk az ellenséget nem cél és nem is szükséges az emberek meggyilkolása. Sokkal jobb üzlet krónikusan megbetegíteni az embereket, így azok az államra lesznek utalva, úgymond függővé válnak attól.

Ekkor lehet bevetni a katonai-gyógyszeripari együttest és a nemzetközi gyógyszeripari kartellt, akik majd jó pénzért eladják a gyógyszereket a szóban forgó országoknak, hogy ott legalább elviselhetővé váljon a helyzet és valamiféle egészségeshez hasonlító állapot jöjjön létre. Az adott ország teljesen le van igázva és ellenőrizhető válik azáltal, hogy függőségi helyzet áll fenn és még hatalmas méretű profitra is szert lehet tenni.

Az emberek betegek és gyengék, képtelenek ellenállni és fegyverkezni. Ez a megoldás tehát sokkal jövedelmezőbb és kívánatosabb, mint például egy nukleáris bomba bevetése, hiszen az megsemmisítené egyben az infrastruktúrát is, de ez nem a cél. A cél az, hogy az embereket semmisítsék meg, nem pedig a saját infrastruktúrát.”

Ki a felelős?

„Az én állításaim nem spekulációra épülnek. Ha elolvasnánk a legjobb szakértők által összeállított hadi analizációt, beleértve a Vashegy riportot, kiderülne, hogy a Rockefeller család az egyik legfontosabb szereplő az összeesküvésben. Nekik jelentős részük van a populáció csökkentésében, ez már régen nem titok.

Ha utánanézünk, hogy kik is birtokolják a chemtrail üzemanyagot, kik az irányító cégek- British Petroleum és Standard Oil- vezetői látni fogjuk, hogy nagy részben királyi családok sarjai és a Rockefeller család tagjai foglalják el e a pozíciókat. Miben is érdekeltek ezek a személyek és cégek még? Faji tisztaság, populáció csökkentése, családtervezés, gyermek egészségügy- ezekhez gyártanak és fejlesztenek védőoltásokat és vért is szállítanak. Nem meglepő, hogy ugyanazok a bankárok felelősek a vérbankokért is, mint akik a pénzügyi szegmensért is dolgoznak.” állítja Horowitz

“Utalni szeretnék Dr. John Coleman könyvére, aki az angol Titkosszolgálat magas rangú ügynöke volt. Ő nagyon világosan és érthetően kiemeli, hogy kik is irányítják azokat a cégeket. A névsorban kizárólag magas rangú családok felmenői szerepelnek, mint pl. a Bush család, Rotschild család, a Rockefellerek pénze, itt hozzá kell tenni, hogy a Rockefeller hatalom a Rothschildek pénzén alapul. Ha nem találunk erre racionális magyarázatot, akkor jobban szemügyre kell vennünk az összeesküvés elméleteket és elvonatkoztatni a negatív előjeltől, amit ráaggatunk.”

Amerika negyedik „fajtája”

A vezető korrupt és bűnöző családok iszonyatos mértékben gazdagodnak meg mások megbetegítéséből és szenvedéséből. A Rockefeller család már 1920-ban monopolizálta az amerikai gyógyszeripart, de ebben partnerük is volt, nem más mint a német I.G. Farben. A Rockefeller birodalom és az I.G. Farben már a második világháború előtt és alatt is együtt működött, ők voltak a harmadik Reich. Őket erősítette még az amerikai Merck Gyógyszeripari Vállalat is. Nem is véletlen, hogy az ő elnökük, George W. Merck volt a második világháború alatt az amerikai biológiai fegyverek iparágának igazgatója. Őt személyesen Roosevelt elnök és a hadititkár Stimson választotta és bízta meg e feladattal.

A nácik már ekkor tervbe vették az új világrend kialakítását, erre még kifejezést is találtak: “Neue Ordnung” (Új Rend). Ez szolgál ma alapul az új, negyedik rend kialakulásához, melynek tökéletesen és aprólékosan kidolgozott cél a hátterében: a népirtás és a populáció kontrollálása, felügyelete.

A kőművesek 99,99 százaléka nincs teljesen tisztában a végkimenetellel. A szabadkőművesség magasabb fokozatain már szert tesznek nagyobb tudásra is. Amint elérik a 33. fokozatot, a legmagasabb szintű beavatást is megszerzik, és lehull a lepel az ősi elixirről, mely egy ősi szent tudás, ami a Biblia gyógyító kodexében van leírva. Itt tanyáznak a Sátánimádó és nem mellesleg világirányító egyének is. Hogy is tud egy személy ilyen magas fokozatra jutni a szabadkőművesek szervezetében? Kiváltságos, királyi vérrokonság révén.

Kik a célpontok?

Kik is a népirtás valódi célpontjai? Ha valóban az a cél, hogy csökkentsék a Föld bolygó népességének számát, akkor miért nem történik ez?

„Nézzük csak például Afrikát, és más harmadik világbeli országot, ahol nagy számban üti fel a fejét a HIV/AIDS vírus. Azt is vegyük itt figyelembe, hogy az Amerikában élő fertőzöttek 73 százalékban latin és afroamerikai származásúak. A statisztikák szerint az amerikai (fertőzött) meleg férfiak 55 százaléka már elhalálozott. Ez is azt mutatja, hogy a fő cél még mindig a kisebbségek számának csökkentése.”

Nem a teljes emberiség kiirtása a cél, hanem csak bizonyos fajok eltüntetése. Ennek elérésében jó úton haladnak, és a kivitelezés eszköze fantasztikusan működik anélkül, hogy bárkinek is szemet szúrna mi is történik valójában. Az egyik motiváció természetesen a pénz, a profit minél nagyobb hajszolása, de van azonban egy másik motiváló erő is: ez pedig a gonosz démoni indítattás, és a hatalomvágy, ami a Rockefellereket oly nagy mértékben jellemzi.

A Monopoly játék

A klasszikus társasjáték végén egy valaki győz, és visz mindent: házat, tőkét és győzelmet, a játékot visszapakoljuk a dobozba, és eltesszük a következő alkalomra. Ez azonban nem így működik a valós életben. A Földön a Világ Monopoly Játék győztese átrendezheti az egész táblát, és ezt láthattuk az elmúlt évben történni. Ma nem a nagyhal eszi meg a másik nagyhalat, hanem a gigantikus mega játékos kebelezi be a gigantikus mega játékost a nemzetközi kereskedelem porondján. A kis cégek, melyek előállítják a vitaminokat valójában leányvállalatai a nagy hatalmú világcégeknek. Manapság gigavállalatok mint Warner Lambert vagy Glaxo Wellcom a tulajdonosai a kis cégeknek. Mindenkit felvásárolnak, azért, hogy úgy rendezzék át a díszleteket, ahogy nekik tetszik,illetve ahogy azt az érdekek diktálják.

A denveri reptér épületében van egy sarokkő, melyet a szabadkőművesek állítottak ki az Új Világ Reptéri Bizottság tiszteletére. Van ott egy másik kiállított műemlék is, egy nagy színes falfestmény, mely a már eltűnt emberi fajok emlékének állít tiszteletet. Az előtérben a borzalmas lángnyelveket ábrázoló falifüggöny előtt pedig három nyitott koporsó sorakozik.

Erősítsd az immunrendszeredet

  1. lépés: méregtelenítés
    A testünk oly mértékben van kitéve a káros hatásoknak, hogy a méregtelenítés kulcsfontosságú. Készíts frissen facsart citromból limonádét, és adj hozzá juharfaszirupot illetve cayenne borsot.(*)
  2. lépés: lúgosítsd a tested
    A vírusok, baktériumok, gombák, penész, rák megjelenése és rákos sejtek növekedése savas környezetben képes előfordulni. Nem életképesek lúgos környezetben. A savasodást nagy mértékben elősegíti a koffein, cukor, finomított szénhidrát, alkohol, gyógyszerek, antibiotikumok, vörös hús fogyasztása és a stressz fennállása is. Csökkentsük, vagy jobb esetben teljesen vonjuk meg magunktól ezen dolgok fogyasztását. A citromos-cayenne borsos víz fogyasztása nagy mértékben lúgosítja a testet!(*)
  3. lépés: oxidálás
    Növelni kell a vér oxigén ellátását, mert a Rockefeller irányította nemzetközi vérbankok azon munkálkodnak, hogy orvosi monopóliumot hozzanak létre és ezáltal rontsák az immunrendszerünket.
Forrás : Mission Galactic Freedom
A Cikk forrása : http://worldtruth.tv/chemtrail-flu-have-you-got-it-yet/
Az oldalon találtok még 2 darab angol nyelvű videót.
Fordítás : Vivus



(*) Nem léteznek csodanüvények, így a citrom (ahol tájidegen általában vegyszeres is) és a cayenne bors sem az még keverve sem. Minden földrésznek, tájnak megvannak helyi flórájában a megfelelő méregtelenítésre alkalmas növényei.

Lúgosításra legjobb kerülni a savasító ételeket mint a finomított cukrok és a finomliszt - ahogy a cikk is írja. Fontos, hogy kellő mennyiségű folyadékot vegyünk magunkhoz. Lényeges a nyers és főtt ételek arányos, változatos fogyasztása.



Filmek máshonnan:

Orlando, Florida:




Halifax, Nova Scotia:


Ohio:


2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, igaz minden sor csak én és te kevesen vagyunk több emberre van szükségünk harchoz!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó, igaz minden sor csak én és te kevesen vagyunk több emberre van szükségünk harchoz!

    VálaszTörlés

 
Back to top!