Keresés...
2014. május 26., hétfő
11:35

Európai demokrácia 2014 Magyarország

Ki, hogyan értelmezi.

A Jobbik jól élő vezetői szerint ez a választás és a magyar parlamenti választás biztos, hogy jó eredmény!

De vajon a kilátástalan helyzetben levő, nyomorgó, napról-napra élő, nemzeti radikális tábor szempontjából is az?

Nem hiszem!

EP-választás: nyert a cionista Fidesz-KDNP, második erővé vált a Jobbik, összeroppant az MSZP, mégis mindenki jól járt, csak a magyar nép nyomorog tovább!

A magyar nép egy része, kifejezte véleményét és köpött egyet! Közel 30%-a szavazott!

Magyarán szólva köpött a pártokra, köpött a megélhetési „politikusokra”, köpött az Európai Uniónak nevezett cionista zsidó Bűnszövetségre! De végül mégis teljesült a Sátán álma..... „A NATO háborúba, az Európai Unió a nyomorba taszít."

Az Európai Unió nevű szekta célja: - háború nélkül tönkre tenni bizonyos európai népeket, országokat és nemzeteket.

Akik eddig is jól éltek, azok továbbra is jól élnek, és még jobban, csak a magyar nép nyomorog tovább ...és, hogy mégis ki és kik nyertek, azt lehet látni, ha éppen érti valaki.

Látható és mindent elmondó, hogy a magyarok 72 %-a nem „választott” a többféle álarcban futó, de egyként nemzetellenes, cionista parlamenti pártok közül, hanem otthon maradt (ha nem maradt volna otthon, ugyanúgy kifosztanák és lehúznák, ahogy szavazó és nem szavazó egyként fizeti a politikusbűnözők eltartását).

A nyomorgó, komplexusos nemzetek jellemzője, hogy gazember vezetőjüket Stockholm-szindrómásan újraválasztják.

Hiába próbálja a látszatot menteni Vona Gábor, a ballib pártok együtt több mint kétszer erősebbek (33%), csak annyi, hogy most még több részre szakadva indultak, ám a tavaszi ballib csürhekoalíció megőrizte április eredményét (sőt, kicsit többet értek el) és átrendeződik a vezérkar.

Mesterházy helyett másik cionkomcsi, na és, sajnos rajtunk nem segít. Na, más kérdés, hogy ez megint a magyar nép szép bizonyítványa, hogy a szemkilövető Gyurcsány is simán bejuttatták.

Minden magyarországi politikai oldalt a cionisták irányítanak, otthon és az EP-ben is egyaránt, így a magyar embernek nem kell aggódnia: ahogy eddig, ezután sem lesz neki jobb.

De sebaj, és semmi gond szavazók!!!

Még jön az úgynevezett „Önkormányzati Választások” nevű jó nagy átverés!

Kíváncsi vagyok, hogy melyik gazembert és gazembereket szeretnétek, még gazdagabbá tenni, a Ti saját nyomorúságotokra???

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Back to top!