Keresés...
2014. május 14., szerda

Turáni mese

A képen Habsburg József Ferenc főherceg, a Magyar Turáni Társaság fővédnöke. A mese társaságáról beszélünk, hiszen:

Tudjuk, hogy a Habsburg család tagjai különböző lovagrendeken keresztül, többnyire a Szuverén Máltai Lovagrenden keresztül Rómát, illetve az elnyomó háttérhatalmat szolgálták, szolgálják.

Tudjuk, hogy a háttérhatalom többek között a Habsburg dinasztia segítségével vágta el a magyarságot történelmi gyökereitől (pl finnugor elmélet, szent korona tan, apostoli királyság), de a több száz éves elnyomás is magárt beszél.

Tudjuk, hogy a háttérhatalom sátánista ideológiája a babiloni miszticizmusból és a zoroasztrikus ideológiákból táplálkozik.

Tudjuk, hogy a Turán szó a zoroasztriánusok szent könyvéből, az Avesztából származik.

Tudjuk, hogy az „ál-nemzeti” oldalhoz köthető Atilla Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémián Habsburg hűséget „tanítanak”, ennek megfelelően '48-at, mint ellenforradalmat mutatják be.

Tudjuk, hogy van olyan parlamentbe jutott párt, melynek vezetősége és tagjainak többsége - sajnos több magát tévesen „nemzeti érzelműnek” tartó magyarral együtt - a Szentkorona tan és az Apostoli királyság és természetesen a turanizmus híve.

Tudjuk, hogy a Turáni Társaság alapítói között, a Habsburgok mellett olyan kiemelkedő szabadkőműveseket találunk, mint Károlyi Mihály és a cionista Martinovics páholy nagymestere Jászi Oszkár.

Vajon kinek, kiknek az érdeke a Turáni mese terjesztése, elhitetése? Vajon miért segédkezik ebben a „nemzeti oldal”?

Kapcsolódó vélemények:
  • A turanizmus a dialektia részévé lett téve, mivel hívei egy olyan nagyobb tömbböt alkotnak, ami jelentõs geopolitikai erõnek számít. Sajátos, New Age competibilis ideológiája, katonai ereje, gazdasági potenciálja és más blokkoktól meglehetõs elkülönültsége okot ad arra, hogy külön erõként szerepeljen a dialektikai palettán. Így azon sem kell meglepõdni, hogy olyan neves háttérhatalmasok karolják fel, akik a turanizmusban ellenségnek nyilvánított hatalmakat képviselnek.

    A turanizmus elsődleges képviselőinek, próféciai jelentőségüknek bemutatása a Biblia szempontjából.

  • (Kivonat: Berzsenyi Dániel Prózai Művei, Szépirodalmi Könyvkiadó, 1985. 281. oldal.)

    „Régóta gyanús lévén előttem az a régi előítélet, mely szerint többnyire azt hittük, hogy mindazon szavaink, amelyek az idegenekhez hasonlítanak, kölcsönzetek és idegenek, arra határoztam magamat, hogy némely szavaink származatját minden figyelemmel megtekintsem, s nyelvünk becsületét e részben is oltalmazzam.

    Vizsgálataimnak első tárgyai valának azon fizikai (természeti) dolgoknak nevei, melyek természet szerint az embereknek és beszédnek legelső, legszükségesebb objektumai (tárgyai) voltak, mint: föld, víz, tűz, nap, stb., melyeknek hihetőképpen legelsőbb adának nevezeteket az első emberek.

    Bukdozásaim haszon nélkül nem maradtak, sőt örömmel tapasztaltam, hogy mindenütt többet találtam, mint kerestem, elannyira, hogy csakhamar általláttam azt, hogy a magyar nyelv tán az egész óvilág nyelveinek gyökere és anyja; mert nyilván tapasztalám azt, hogy legközönségesebb természeti tárgyoknak nevezetei nemcsak az igen rokon déli és keleti, de még az egészen idegennek vélt európai nyelvekben is általában magyar gyökerekbül lehet származtatni, ..”.

  • Kisgyerek voltam, amikor elkerekedett szemmel hallgattam a Fórum Szíriáért egyesület alelnökének a szavait azokról az ősi sírokról, ahol a magyarok ősei, ősmagyarok nyugodhatnak. És ez az élmény nagyjából ahhoz fogható, mint amikor a világtörténelem számára ismert valaha létező legnagyobb birodalmát létrehozó nép (Dzsingisz kán népe, a démonizált, ma alig 4 milliós mongol nép) lánya elmesélte nekem, hogy a keleti magyarok kezdetben legyőzték őket, majd csatlakoztak hozzájuk!

    Én erről nem igazán találtam magyar forrásokat, mi csak azt tudtuk, hogy Julianus barát elindult a felkutatásukra. Ma már tudom, hogy Keleten ez szinte köztudott! Meg van -lehet pár száz kínai, akik generációról generációra népi szinten és tudósaik szintjén is őrzik annak az emlékét, hogy a magyarok(és ujgurok) ellen épült valaha a Kínai Nagy Fal! Az ujgurok úgy tartják, hogy a magyarok a 2000 évvel ezelőtti elszakadt Nyugatra vándorolt édestestvéreik, a történelem elismeri az ujgurokról, hogy ők a keleti hunok.

  • A Szent Korona fogalmával már gyerekkoromban találkoztam. Soha nem értettem, hogyan lehet egy tárgy szent. Mikor később egyértelművé vált, hogy a régi magyar korona pápai hamisítványa, még kevésbé értettem a dolgot.

  • Az Apostoli Királyság mindig kiverte nálam a biztosítékot. Olyan mondvacsinált szókapcsolat. Amikor újra elém került már volt önjelölt kormányzója, aki piramisjátékkal gyűjtött pénzt önmaga számára a téma nevében, már kezdett erősen idegesíteni.

    Mikor megalapítottak egy weboldalt - melynek tulajdonosa egy magánember - amit banknak tituláltak, már határozottan nyiladozott a bicska a zsebemben.

    Amikorra sikerült elhitetniük egy csomó emberrel, hogy az általuk kitalált elnevezés valójában olyan pénz amivel ők a bankhiteleiket kifizethetik, nagyon súlyosnak ítéltem a helyzetet.

    Most, mikor a fenti írást elolvastam rájöttem: a valódi cél a bankhitelesek végleges bedöntése. Olyan mértékű megtiprása, hogy fel se bírjanak kelni tőle.

  • „A mezopotámiai Vízözön-történet hőse a sumer változatban Ziusudra (az akkád változatban Utnapistim), akit a Vízözön után az istenek égi hajlékukba repítettek. Amikor a hős Gilgames hosszas vándorlás és bolyongás után végül elérkezett arra a „távoli földre”, a bölcs Utnapistim tanácsát kérte élet és halál dolgaiban. Utnapistim elárulta Gilgamesnek - és rajta keresztül a Vízözön után élt emberi nemnek - életben maradásának történetét: „Titokba avatlak be! Rejtett tudásába az isteneknek!” - mondja Utnapistim, s elbeszéli a Vízözön igaz történetét.

    Utnapistim szerint az istenek tanácsba gyűltek, s ott döntöttek arról, hogy elpusztítják az emberiséget. A tanácskozás tényét és a meghozott döntéseket titokban tartották.”

    A fent említett párt egy nemzetek nélküli aranykorról álmodik. A nézeteik teljesen ballib-bib és szabadkőműves kompatibilisek. Ezen kár rágódni. Más kérdés, hogy a legtöbb ember el se igen hinné, melyik párt ez.
A témához kapcsolódóan még igen sok meglátás akad. Az viszont biztos, hogy a finnugor ősök kitalálásáról levéltári bizonyítékok is vannak. Gondolom nem sokat kéne keresgetni a turanizmus bizonyítékai után se.

Számomra viszont igen érdekes az a vélemény, miszerint a magyarok mindig is itt laktak. Csak néha portyázgattak. Nehezen meghatározhatóvá attól váltak, hogy jó szívvel fogadtak be minden embert, népet, akik erre vágytak.

Egyesek szerint más népek is jártak erre, minket leigázva. Néha van olyan érzésem, ebben a témában is igen sok a ferdítés. Ha így lett volna, a török nem tartana minket testvérnek például. Gyanítom az iga másfelől jött, csak a valóság nem szolgálná az elkövetők, illetve utódaik érdekeit. De erre valószínűleg csak levágott jobbkezű - tisztelet az ismeretlen balzsamozónak az üzenetért - híres királyunk tudna hitelesen válaszolni. Ha merne...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Back to top!