Keresés...
2013. szeptember 8., vasárnap
16:54

Köszönetnyilvánítás

Ez úton is szeretnénk megköszönni egy igen lelkes és önkéntes aktivistánknak, hogy mindent megtesz blogunk reklámozásáért.

Ez nagyon kedves tőle, mivel még csak nem is jelentkezett a feladatra, de folyamatosan küldi a látogatókat. Nem is akarhatjuk őt zavarba hozni, ezért fotóját semmiképp nem tesszük közzé.

A mellékelt képet is csak azért tettem ide, mert szeretnék neki örömet okozni, hiszen rendkívüli módon kedveli a természetes dolgokat és a hagyományokat. Attól a gondolattól például, hogy az anyák feladata volt mindig is a gyermek szoptatás általi táplálása, nevelése, olyannyira fellelkesedett, hogy egy nap alatt sikerült több mint ezer emberhez eljuttatni eme triviális gondolatot.

Egyetlen dolgot viszont mindenképp átadnék számára segítségül a jövőhöz: aki a ködben áll hiába piszkálja azt, soha nem fogja megtudni milyen a napsütéses világ.

3 megjegyzés:

  1. Ezen jót nevettem! Kár, hogy a szoptatásos részt nem értem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "névtelen" nevezetű hozzászóló nem látja a köcsög fát az írás mellett, és bizony persze, hogy nem értheti a szoptatást. Igen, triviális a szoptatás gyönyörűsége és annak a gondolatiságának eljuttatása másokhoz. Tetszik.

      Törlés

 
Back to top!